Voertuig Inspectie

Autobedrijf Kara is de expert op het gebied van voertuiginspecties.

Het inspecteren van voertuigen kan op meerdere momenten binnen de levenscyclus van een voertuig zijn nut bewijzen. Het doel van een inspectie is om de staat van het voertuig op moment van inspectie volledig in beeld te krijgen, inclusief schades, manco’s en indien gewenst met schadecalculatie.

Door het uitvoeren van honderden  inspecties per maand is Autobedrijf Kara Deventer in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de expert op het gebied van voertuiginspecties. Daarbij luisteren wij altijd goed naar de wensen van onze klanten. Zo zorgen we er samen voor dat het inspectieplatform door de jaren heen continu wordt doorontwikkeld.

Klaar terwijl u wacht

Terwijl u een kopje koffie drinkt, voeren wij de betreffende handeling direct voor u uit.

Voor bepaalde onderhoud werkzaamheden hoeft u geen afspraak van tevoren te maken. Wanneer het om de vervanging van banden, uitlaat of accu, maar ook voor de controle en verversing van motorolie of koelvloeistof gaat, kunt u direct bij ons terecht. Terwijl u een kopje koffie drinkt, voeren wij de betreffende handeling direct voor u uit.

Koffie

Voertuig Diagnose

Wij kunnen uw auto volledig uitlezen

Wij hebben Wurth WOW als uitlees apparatuur. Dit diagnose- en informatiesysteem kan niet alleen de opgeslagen storingen uitlezen, maar controleert tevens alle onderdelen die met het motorstuurapparaat in verbinding staan en geeft binnen enkele minuten de oorzaak van de storing aan.